BDI- Gostivar tallet pa pikë turpi me komunitetit rom

e postuar më at 15:57
19 0

BDI nuk heq dorë nga manipulimi i zgjedhjeve, kjo parti po përpiqet në çdo mënyrë të manipulojë procesin zgjedhor dhe pët t’i vjedhur qytetarëve lirinë e tyre dhe mundësinë për të qeverisur.
BDI-Gostivar ka vazhduar talljet ndaj qytetarëve të qytetit ku pretendon të qeverisë.
Nga lista e këshilltarëve të DSR për zgjedhjet lokale në Gostivar, BDI tallet me kandidatinë Jasin Demiri, emër ky që është i njejtë me emrin e njërit nga punonjësit të administratës komunale,kjo parti tallet dhe fyen inteligjencën e komunitetit rom.
Për këtë ka reaguar dhe ASH-Gostivar:
“Fotogënjeshtra e BDI-Gostivar?Si mund të gënjejë kështu një parti?Si mund të tallet kështu me qytetarët?Kur gënjen dhe manipulon për kaq,si mund të besohet për gjëra më të rëndësishme BDI?
Zgjedhjet janë momenti i qytetarëve,ata vendosin dhe nuk mundet që ata të shesin të ardhmen e fëmijëve të tyre,të vetes së tyre,të familjeve të tyre dhe të vendit”.

T F

nga kategoria