Bashkim Hasani në ARM u jep akses shërbimeve ruso-serbe

e postuar më at 19:23
55 0

 

Me leje të Bashkim Hasanit, zv.ministrit të mbrojtjes dhe kryetarit të Degës së BDI-së në Gostivar, persona me shtetësi srebe dhe kundër perendimit janë emëruar funksionar të RMV-së në NATO.

Bëhet fjalë për Gabrijela Gjorgjeviç, e cila është emëruar funksionare e lartë e RVM-së në komandën e NATOS-s. Gjorgjeviç rezulton me shtetësi serbe. Që skandali akoma të thellohet dhe të kalon nën sytë e Bashkim Hasanit, me shtetësi serbe rezulton edhe bashkëshorti i kësaj funksionarje, David Gjorgjeviç.

Hasani vetëm një sy ti hidhte profilit të Gjorgjeviç në Facebook, nuk do të lejonte që bashkëshortja e tij të emërohet në komandon e NATO-s. Ai shpesh në postimet e tija e shpreh hapur edhe urrjejten që ka për perëndimin.

Pastaj nga fotografitë familjare në rrjetet sociale, mund të haset sesi gjyshi i bashkëshortit të funksionares ka qenë edhe komunist i cili ka luftuar krah komunistëve në luftën e “Dytë Botërore”.

Fotografitë e më poshtme dëshmojnë gjithë këto fakte, të cilat besojmë se Bashkim Hasanit do ti shërbejnë për reflektim e jo për padi siç e ka zokon.

Kultojmë se së fundmi edhe kolegut dhe bashkëpartikaut të tij, zv.ministrit të drejtësisë Agim Nuhiu nën sy i kaluan faljet për 48 personave të dënuar, në mesin e të cilëve janë edhe Sead Koçan, Boban Iliq dhe Aleksander Vasilevski-Ninxha. Kërkesa kaloi nëpër këtë dikaster larg syve të njeriut të dytë në Ministrinë e Drejtësisë, ose kaloi me lejen e tij derisa reagoi opinioni.

T F

nga kategoria