A. B

Dilema si do të shpërndahen mjetet

Posted by - 24/04/2021
Ndër kërkesat e gastronomëve është edhe ndihma e njëhershme financiare për të gjitha subjektet e regjistruara në bazë të numrit të punësuarve, si dhe ndihmë e njëhershme financiare për të…
Read More

S’ka më mësues me kontratë në vepër!

Posted by - 24/04/2021
Ndryshimet e Ligjit për mësimdhënësit dhe bashkëpunëtorët profesionalë parashikojnë që tani e tutje – të gjitha punësimet e reja në shkolla, do të jenë drejtpërdrejt për një kohë të pacaktuar,…
Read More