ASH-AAA: Çairi harroi sheshin “Skënderbeu”

e postuar më at 18:53
105 0

Koalicioni opozitar ASH-AAA ka zhvilluar një aksion për të pastruar Sheshin Skënderbeu në Çair.

Pas aksionit nga opozita shqiptare akuzuan komunën e Çairit se është e papërgjegjshme ndaj pronës së qytetarëve dhe se nuk kujdeset për mirëmbajtjen e sa. Kryetari i degës së Çairit, Zudi Enuzi Koka deklaroi se kryetari i Komunës së Çairit nuk po i kryen obligimet e saj, për të cilat edhe paguhet nga taksat e qytetarëve. Në këtë aksion mori pjesë edhe aktori i njohur kosovar, Çun Lajçi, i cili deklaroi se kjo pjesë e qytetit ka qenë më e pastër shumë kohë më parë kur ende në të nuk qëndronte përmendorja e Skënderbeut.

J X

nga kategoria