Arsovski: Me anulimin e regjistrimit fituan qytetarët

e postuar më at 20:26
118 0

“Triumfi është me qytetarët, mendja e shëndoshë ka fituar”, tha zëdhënësi i VMRO-DPMNE-së Dimçe Arsovski për “Samo Vistina” pasi dje Zaev dhe Mickoski u dakorduan për shtyrjen e regjistrimit për në shtator.

Sipas tij, kjo vonesë është për të mirën e qytetarëve, për mbrojtjen e shëndetit publik.

“Sidoqoftë, mbështetja jonë me 100.000 nënshkrime për nismën e shtyrjes është një tregues i mjaftueshëm se qytetarët kanë fituar në këtë procedurë. Kërkesa për shtyrje ishte nga VMRO-DPMNE”, tha Arsovski.

nga kategoria