Arsovska: Ndihma u vonua me muaj, deputetët të mendojnë me përgjegjësi

e postuar më at 21:58
131 0

Kryetarja e Lidhjes së Odave Ekonomike të Maqedonisë, Danella Arsovska sonte në Click Plus në TV21 foli edhe për vonesën e pakos së pestë ekonomike e cila me muaj mbet e bllokuar në Kuvendin e Maqedonisë. Ajo tha se ndihma ishte shumë e nevojshme për kompanitë dhe pa këtë ndihmë shumë vende pune do të ishin humbur. Beson se deputetët duhet të sillen me më shumë përgjegjësi ndaj atyre që i kanë zgjedhur në atë vend aty dhe ata janë qytetarët.

“Një person i cili nuk ka asnjë ditë stazh në sektorin privat, nuk e di se sa e rëndësishme është kjo ndihmë”, tha Danela Arsovska në Click Plus në TV21.

nga kategoria