Arrestohen 18 persona në Liqenin e Tikveshit

e postuar më at 11:29
169 0

Më 04.04.2021 në 02.20 me një urdhër të siguruar më parë nga Gjykata Themelore e Kavadarit, oficerët e policisë hynë në një shtëpizë të vendosur në vendin e quajtur vendbanimi Brushanska në Liqenin e Tikveshit, në pronësi të A.V. (23) nga Kavadari.

Brenda janë kapur katër persona, dhe pranë shtëpisë verore u gjetën dhe 14 persona të tjerë u identifikuan, përfshirë pronarin.

Pas pastrimit dhe dokumentimit të plotë të rastit, kallëzimet penale do të pasojnë sipas nenit 206 të Kodit Penal të RMV-së.

 

J X

nga kategoria

pg slot