ARIFI: TASH E TUTJE ZAEV E MICKOSKI MUND TË MERREN VESH PËR ÇFARËDO, NË 4 SY

e postuar më at 07:29
161 0

“Tash e tutje Zaev e Mickoski mund të merren vesh për çfarëdo, në 4 sy. Gati i kanë 95 deputetë për tua bë aminin dëshirave të tyre. Mes tyre edhe 20 shqiptarë. Këto të fundit madje janë më të zëshmit e më të zellshmit në mbrojtje dhe arsyetim të këtyre marrëveshjeve.
Une nuk e mbaj mend ndonjë marrëveshje SDSM-VMRO që ka sjellë diçka të mirë për ne. Hajri e daftë”, ka shkruar Benjamin Arifi në facebook./in7.tv/

J X

nga kategoria

pg slot