Arben Taravari: Të gjithë të bashkuar për një qëllim, ndryshimin!

e postuar më at 19:04
42 0

Të nderuar aktivist të Aleancës për Shqiptarët,

Ashtu siç edhe jeni të njoftuar, sot në Kuvendin e Aleancës për Shqiptarët në Shkup, u zgjodha U.D Kryetar i Aleancës për Shqiptarët, deri në kongresin e ardhshëm që është caktuar për 17 dhjetor të këtij viti.

Me rëndësi të jashtëzakonshme për ne është që nga ky Kuvend dhe pas këtij debati të gjatë dolëm të bashkuar dhe të unifikuar, bashkë me deputetët dhe të gjithë antarësinë të vazhdojmë më tutje të jemi shpresa e shqiptarëve për ta bërë ndryshimin.

Të gjithë të bashkuar për një qëllim, ndryshimin!

J X

nga kategoria

pg slot