Antikorrupsioni e gjobit Den Donçevin

e postuar më at 21:27
119 0

Ish-drejtori i Fondit të Shëndetit fitoi një gjobë prej 150 euro nga Komisioni Antikorrupsion.

Përkundër pretendimeve të Dan Donçev në mars të vitit të kaluar se 3 milion denarë nga një kompani australiane iu transferuan atij legalisht, ai përsëri harroi t’i raportojë këto para dhe të bëjë një ndryshim në statusin e tij të pronës.

Me kërkesë të zyrtarëve anti-korrupsion, Ministri i Bujqësisë Arianit Hoxha është zyrtari i parë qeveritar që ka marrë një shënim me shkrim nga Zëvendës Kryeministri për Luftimin e Korrupsionit se ai ka shkelur kodin etike.

nga kategoria