Anti-korrupsioni sot pritet të mbaj seancë

e postuar më at 07:58
91 0

Komisioni Shtetërorë Kundër Korrupsionit sot pritet të vazhdojë seancën e 47-të. Kjo seancë kishte nisur më 31 mars, ndërsa në rend dite ishte edhe miratimi i raportit për punën e Anti-korrupsionit për vitin 2020, si dhe për veprimin në raste konkrete.

 

J X

nga kategoria