Andi dhe Tea bëjnë deklaratat e papritura për njëri-tjetrin

184 0

Këtë të diel Andi dhe Tea ishin sërish bashkë në një studio ku e vlerësuan njëri-tjetrin.Andi e mbrojti Tean para të gjithëve, duke u shprehur se është e vërtetë por naiviteti e mban që t’i shprehë avash-avash të vërtetat e saj.

“Mendoj se është naive për faktin se përpiqet gjithmonë të shikojë anën pozitive te gjërat, prandaj dhe shpesh duket ajo gënjeshtra e Teas. Ajo thjesht do të jetojë privatësinë e saj. Ndërsa është e vërtetë sepse i ka nxjerrë të gjitha të vërtetat me kalimin e kohës, e ka mbajtur naiviteti që t’i shprehë avash avash”, tha Andi.

Në fund të debatit, Teas iu kërkua nga Edi Manushi që t’i vlerësonte me nga një notë të gjithë të pranishmit në studio.Gjejeni për kë e ruajti ish-konkurrentja notën më të lartë? Ajo tha “10” për Andin.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria

pg slot