Ambasadorja e SHBA-ve Byrnes drejtohet në shqip, shpreh mirënjohje për punonjësit shëndetësorë

e postuar më at 12:16
224 0

Ambasadorja e SHBA-ve në vend, Kate Marie Byrnes, në ditën botërore të shëndetit ka shprehur mirënjohje për të gjithë punonjësit shëndetësorë.

Nëpërmjet një video-porosie në gjuhën shqipe, Ambasadorja shprehet: “Këtë vit, në Ditën Botërore të Shëndetit, dua të shpreh mirënjohje për të gjithë punonjësit shëndetësor. Ju jeni ngushëllimi, shpresa dhe inspirimi ynë në këto kohëra të vështira. Ju faleminderit për gjithçka që bëni çdo ditë”.

nga kategoria

pg slot