Alma Bektashin më askush nuk mund ta njeh

e postuar më at 09:20
191 0

Prej një viti vendosja e maskes është bërë obligative, si preventiva kryesore për tu mbrojtur nga infektimi me Covid.

Edhe të njohurit kudo shfaqen me maska në fytyrë, madje e kanë promovuar disa herë fuqishëm mbajtjen e maskes.

Kështu ka bërë edhe ylli i muzikës dhe ekranit, këngëtarja kosovare Alma Bektashi.

Alma, që për vite ne radhë ishte edhe pjesë e panelit vlerësues të “The Voice of Albania”, nuk ka gjasa të dalë pa maskë, madje shfaqet aq e maskuar, sa që është shumë vështirë edhe ta njohësh që është ajo.

nga kategoria

pg slot