PLUSINFO: Aleanca për Shqiptarët, Besa dhe Alternativa përmes skenarit “Rënia e pushtetit të përjetshëm” do ta shembin BDI-në

e postuar më at 01/09/2022
49 0

Në një tekst të titulluar “BESA, ALTERNATIVA DHE ALEANCA FORMOJNË PAKT TREPALËSH?”, Plusinfo shkruan për mundësinë që këto tri parti të rrëzojnë BDI-në nga froni.

Tri partitë politike, Besa, Alternativa dhe Aleanca për Shqiptarët, nëse pajtohen me njëra-tjetrën, planifikojnë të marrin pjesë në zgjedhjet e ardhshme parlamentare me lista të përbashkëta deputetësh, si dhe të shfrytëzojnë pushtetin politik të Besës në Tetovë, por edhe forca e Aleancës për Shqiptarët në Gostivar, analizon portali.

Thashethemet që po përhapen së fundmi në qarqet politike flasin se diçka e tillë po përgatitet seriozisht dhe tashmë disa media kanë njoftuar se së shpejti të tre palët do të fillojnë të shkruajnë skenarin e filmit me titullin e punës “Rënia e pushtetit të përjetshëm. “. Një film i cili padyshim që nuk do t’i pëlqejë aspak Ali Ahmetit”, shkruan Plusinfo .

J X

nga kategoria

pg slot