Abdixhiku propozoi, Këshilli miratoi, këto janë emrat e nëkryetarëve të rinj të LDK-së

139 0

Ish-kryetari i Podujevës Agim Veliu dhe kryetari aktual i Istogut, Haki Rugova nuk do të jenë nënkryetarë të LDK-së.

Veliu e Rugova që ishin nënkryetarë të partisë për një kohë të gjatë nuk do të jenë më në këto pozita.

Me propozim të kryetarit Lumir Abdixhiku dhe me miratim të Këshillit të Përgjithshëm, nënkryetarë të rinj të LDK-së janë zgjedhur Anton Quni, Gazmend Muhaxheri e Lutfi Haziri dhe Shqipe Mjekiqi.

Imri Ahmeti është zgjedhur sekretar.

Kuvendi i Përgjithshëm ka zgjedhur edhe kryesinë e re, emrat e të cilëve do të publikohen sot gjatë ditës.

 

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria