8 vjeçarja la pa fjalë jurinë me zërin e saj të bukur(Video)

132 0

Kjo mund të jetë nga zërat më të ëmbël në botë. 8 vjeçarja Polly nga Bullgaria ka një zë të bukur dhe të veçantë sa dhe jurinë e la me gojë hapur.

Ajo është shumë e bukur por bukuria më e madhe është zëri i saj i ëmbël.

Është një fenomen muzikor dhe është një talent botëror.

Ajo këndon këngën e Beyonce dhe i le të gjithë me gojë hapur.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria