368 gjoba për mosmbajtje të maskës

e postuar më at 14:17
120 0

Gjatë ditës që lamë pas, janë sanksionuar 369 persona për shkak se nuk kanë mbajtur maskë mbrojtëse nga Covid-19.

Ministria e Punëve të Brendshme, edhe sot ka apeluar që të respektohet kjo masë dhe të tjerat që janë miratuar nga Qeveria për mbrojtje nga virusi.

Maska mbrojtëse është obligim ligjor, dhe qytetarët duhet të mbajnë atë edhe në hapësira publike dhe nëse janë të vetëm.

nga kategoria