31 shkelje të orës policore, 516 gjoba për mosmbajtje të maskës

e postuar më at 09:52
173 0

Nga ora 22:00 e ditës së djeshme (03.04.2021) deri në ora 05:00 e mëngjesit të sotëm në gjithë territorin e vendit Ministria për Punë të Brendshme ka regjistruar 31 shkelje të orës policore. Në ndërkohë janë regjistruar edhe 516 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventiv për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Nga MPB-ja në vazhdimësi bëjnë thirrje që të respektohen masat dhe protokollet e qeverisë, të cilat kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

J X

nga kategoria

pg slot