10 fëmijë të hospitalizuar nga Kovid-19 për 24 orë

e postuar më at 12:13
110 0

Klinika e Fëmijëve njofton për situatën e rënduar dhe rritjen e dukshme të numrit të fëmijëve të prekur nga koronavirusi. Për momentin në këtë Klinike janë të shtruar 20 fëmijë, ku më i vogli është foshnjë 1 muaj e gjysmë. Ndryshe nga dita e hënë kjo Klinikë funksionon si Kovid Qendër.

 

J X

nga kategoria